Med singlar som Peter Pan, The kids are alright och Wold gone mad i bagaget är det dags för den brittiske singer-songwritern Sam Johnson att släppa singeln Changes. Tillsammans utgör låtarna delar av sångarens kommande EP Are We There Yet?

Popmuzik Lover Patreon

Nya singeln ger oss en skönt upplyftande poplåt med en positiv känsla som jag tror de flesta kommer att uppskatta.

Om Changes berättar Sam:

”Den här låten var nästan oundviklig och en nödvändig del av innehållet till temat av att ta steget in i vuxenlivet som löper igenom hela EP:n. Det börjar med insikten att ett långdistansförhållande som jag hade haft i 6 år inte skulle fungera, men hintar sedan till den förändring som följer med det beslutet och de konsekvenser det kommer att få för mitt liv. Både spännande och skrämmande, den här låten är verkligen i sin kärna, en optimistisk blick mot framtiden och allt det kan ge. Att flytta till London, bli förälskad igen och följa mina musikaliska drömmar är de riktiga beröringspunkterna i den här låten snarare än ett sorgligt blick tillbaka på vad som kunde ha varit. Det kan sammanfattas av ett litet ljudklipp som jag hade rippat från en video på min telefon och placerat djupt inne i sångens känslomässiga stick, där min flickvän säger ’Du kommer att bli bra Sammy, du är i säkra händer’.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011