Nicholas Hamilton är en skådespelare från Australien som senaste åren levt sitt numera 20-åriga liv i Los Angeles. Han har bland annat setts i de två Det-filmerna. Men när Covid-stängde ner många filmproduktioner valde Nicholas att utforska sin andra passion – musiken. Det hela resulterade i en EP och första smakprovet från det är låten Different year. En låt som handlar om just det annorlunda året som vi haft med pandemin och en önskan att livet ska återgå till det normala.

Apple Music Svensk Pop

Sångaren berättar för bloggen:

”Lika mycket som Different year handlar om hur jag kände mig under 2020, kan det även gälla för vilken punkt som helst i någons liv där de har känt att de legitimt vill resa i tiden för att komma bort från den situation de befinner sig i. Jag har alltid stor kärlek till låtar som handlar om något deprimerande och hjärtskärande, men som produceras på ett överväldigande positivt och upplyftande sätt. Jag ville uppnå det med Different year, och jag tror att vi verkligen kom dit. De snygga syntharna och gitarrmelodin som styr verserna gör att lyssnaren inte kan hänga upp sig på hur ledsen texterna är, utan istället känna att det är mer en chill poplåt.”

Different year är skriven av Nicholas tillsammans med Britton Buchanan som kom tvåa i den 14:e säsongen av The Voice. DU hör resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.