Kristen Plati kommer ursprungligen från Perth i Australien men bor numera i New York City. Hon släppte bland annat albumet Find Me Lost 2019 som hon sedan följde upp med singeln Stone under hösten 2020.

Popmuzik Lover Patreon

Nu är Kristen aktuell med singeln Wanna be. En soulig poplåt om att växa som person och att inse att en relation inte tar fram det bästa för dig. Att det är dags att börja resan mot ett bättre jag.

Plati berättar för bloggen:

”Jag skrev låten när jag reflekterade över det faktum att jag hade förändrats på subtila sätt och inte längre gjorde de saker som gjorde mig lycklig eftersom jag blev så förtjust i mitt förhållande och istället gjorde min partner lycklig. Det var en riktigt tuff insikt och det krävde att jag gjorde mycket arbete på mig själv och min egen inre frid. Jag kunde inte bara låta saker vara som de var, saker skulle bara gå runt i cirklar och ingenting skulle någonsin förändras. Det är då du bestämmer dig för att stanna och arbeta för att göra det bättre, eller lämna och hitta något annat.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011