Kristen Plati kommer ursprungligen från Perth i Australien men bor numera i New York City. Hon släppte bland annat albumet Find Me Lost 2019 som hon sedan följde upp med singeln Stone under hösten 2020.

Favoriter Apple Music

Nu är Kristen aktuell med singeln Wanna be. En soulig poplåt om att växa som person och att inse att en relation inte tar fram det bästa för dig. Att det är dags att börja resan mot ett bättre jag.

Plati berättar för bloggen:

”Jag skrev låten när jag reflekterade över det faktum att jag hade förändrats på subtila sätt och inte längre gjorde de saker som gjorde mig lycklig eftersom jag blev så förtjust i mitt förhållande och istället gjorde min partner lycklig. Det var en riktigt tuff insikt och det krävde att jag gjorde mycket arbete på mig själv och min egen inre frid. Jag kunde inte bara låta saker vara som de var, saker skulle bara gå runt i cirklar och ingenting skulle någonsin förändras. Det är då du bestämmer dig för att stanna och arbeta för att göra det bättre, eller lämna och hitta något annat.”

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.