Kristen Plati kommer ursprungligen från Perth i Australien men bor numera i New York City. Hon släppte bland annat albumet Find Me Lost 2019 som hon sedan följde upp med singeln Stone under hösten 2020.

Nu är Kristen aktuell med singeln Wanna be. En soulig poplåt om att växa som person och att inse att en relation inte tar fram det bästa för dig. Att det är dags att börja resan mot ett bättre jag.

Plati berättar för bloggen:

”Jag skrev låten när jag reflekterade över det faktum att jag hade förändrats på subtila sätt och inte längre gjorde de saker som gjorde mig lycklig eftersom jag blev så förtjust i mitt förhållande och istället gjorde min partner lycklig. Det var en riktigt tuff insikt och det krävde att jag gjorde mycket arbete på mig själv och min egen inre frid. Jag kunde inte bara låta saker vara som de var, saker skulle bara gå runt i cirklar och ingenting skulle någonsin förändras. Det är då du bestämmer dig för att stanna och arbeta för att göra det bättre, eller lämna och hitta något annat.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.