Henrik och Tom Ljungqvist i JUNG är tillbaka med en emotionell poplåt i form av Heaven. En stark melody och filmisk produktion som bygger upp till en magisk refräng lär höra Heaven till ännu en hit för bröderna. Känns som ett givet sing-a-long anthem när det är dags för oss att alla gå på konserter igen. Fram tills dess kan du sjunga med till låten i dina hörlurar.

POPMUZIK LOVER 2

Om singeln berättar JUNG:

Heaven handlar om att bryta upp. Om ett farväl. Om de känslor som dyker upp. Om att leva i en surrealistisk existens där världen fortsätter att snurra och du är kvar, fortfarande levande i det förflutna. Heaven är en hyllning till den tid vi har tillsammans.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011