Henrik och Tom Ljungqvist i JUNG är tillbaka med en emotionell poplåt i form av Heaven. En stark melody och filmisk produktion som bygger upp till en magisk refräng lär höra Heaven till ännu en hit för bröderna. Känns som ett givet sing-a-long anthem när det är dags för oss att alla gå på konserter igen. Fram tills dess kan du sjunga med till låten i dina hörlurar.

Favoriter Apple Music

Om singeln berättar JUNG:

Heaven handlar om att bryta upp. Om ett farväl. Om de känslor som dyker upp. Om att leva i en surrealistisk existens där världen fortsätter att snurra och du är kvar, fortfarande levande i det förflutna. Heaven är en hyllning till den tid vi har tillsammans.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.