Annika Rose är en 18-årig artist från USA som byggt upp en stor skara följare på Instagram och TickTok. Annika har under de senaste två åren släppt en knippe singlar som fått bra spridning på de olika musikplattformarna, samt släppt EP:n Ventura Boulevard i slutet av 2019. Senast ut är då Fuck you, som rätt och släppt är ett enda stort och kaxigt ”fuck you” till en viss person.

Sångerskan berättar:

Fuck you var ett ögonblick av triumf för mig. Det var som om alla små bitar av det som kändes som hundratals låtar jag skrev under den tiden om en specifik situation äntligen kom till sin rätt. Jag satt vid mitt piano med inget annat än raseri. Men det var också en viss spänning jag kände när jag äntligen kunde säga ”fuck you” till den här personen. ”Fuck you” för allt detta upp och ner och fram och tillbaka. Din förlust. Jag är borta. Lycka till utan mig, helt enkelt. Nästa morgon tog jag den till studion och ett par vänner och ilskan strömmade även där. Låten skrevs ganska mycket av sig själv. Det var som att kastrullen puttrade lite och med den här låten kokade den bara och översvämmade hela köket. Nästa dag när jag vaknade kände jag bara att woahhhh, det är ett statement.”

Fuck you är skriven av sångerskan tillsammans med Ryan Linvill och Christina Galligan. Resultatet är en hitig poplåt som lär skrapa in en hel den nya streams för sångerskan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.