pop

Annika Rose – Fuck you

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Annika Rose är en 18-årig artist från USA som byggt upp en stor skara följare på Instagram och TickTok. Annika har under de senaste två åren släppt en knippe singlar som fått bra spridning på de olika musikplattformarna, samt släppt EP:n Ventura Boulevard i slutet av 2019. Senast ut är då Fuck you, som rätt och släppt är ett enda stort och kaxigt “fuck you” till en viss person.

Sångerskan berättar:

Fuck you var ett ögonblick av triumf för mig. Det var som om alla små bitar av det som kändes som hundratals låtar jag skrev under den tiden om en specifik situation äntligen kom till sin rätt. Jag satt vid mitt piano med inget annat än raseri. Men det var också en viss spänning jag kände när jag äntligen kunde säga “fuck you” till den här personen. “Fuck you” för allt detta upp och ner och fram och tillbaka. Din förlust. Jag är borta. Lycka till utan mig, helt enkelt. Nästa morgon tog jag den till studion och ett par vänner och ilskan strömmade även där. Låten skrevs ganska mycket av sig själv. Det var som att kastrullen puttrade lite och med den här låten kokade den bara och översvämmade hela köket. Nästa dag när jag vaknade kände jag bara att woahhhh, det är ett statement.”

Fuck you är skriven av sångerskan tillsammans med Ryan Linvill och Christina Galligan. Resultatet är en hitig poplåt som lär skrapa in en hel den nya streams för sångerskan.


Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.