A Christmas Gift for You from Phil Spector är för många den ultimata julplattan. Producentens Wall of Sound-behandling av jullåtar har varit ett soundtrack för julen sedan 1963 och en av de mer klassiska låtarna på plattan är definitivt Darlene Love och hennes Christmas (Baby please come home). Låten är skriven av Jeff Barry, Ellie Greenwich och Phil Spector och blev etta när tidningen Rolling Stone satte ihop en lista över de bästa rock’n’roll-jullåtarna.

Covered PSB

Själv upplevde jag låten för första gången under förtexterna till filmen Gremlins från 1984 och minns att det var kärlek vid första lyssningen. En helt lysande jullåt som håller än idag.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011