Efter singeln Hollywood i Oktober är den Los Angeles-baserade artisten och producenten Fuā aktuell med singeln System. Efter att ha kollat på de protester som pågått världen över under året började Fuā tänka på att allt är kopplat ihop med våra mobiler. Regeringar, sjukhus, digitala prenumerationer. Vi hämtar information från de sidor och från de personer som delar vår världsbild. Men är det bilden av verkligen, eller den verklighet som vi vill se?
På det viset är allt sammanvävt i våra mobiler och vi blir en del av ett system. Lite som Fuā frågade sig:

Apple Music Svensk Pop

”Jag har funderat på att jag kasta ut telefonen från piren i Santa Monica… men existerar jag verkligen när den är borta? Fråga systemet!”


Allt producerat till en medryckande och funkig poplåt med läckert beat. SÅ bli en del av systemet du med och lyssna på låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.