Efter singeln Hollywood i Oktober är den Los Angeles-baserade artisten och producenten Fuā aktuell med singeln System. Efter att ha kollat på de protester som pågått världen över under året började Fuā tänka på att allt är kopplat ihop med våra mobiler. Regeringar, sjukhus, digitala prenumerationer. Vi hämtar information från de sidor och från de personer som delar vår världsbild. Men är det bilden av verkligen, eller den verklighet som vi vill se?
På det viset är allt sammanvävt i våra mobiler och vi blir en del av ett system. Lite som Fuā frågade sig:

Popmuzik Podcast

”Jag har funderat på att jag kasta ut telefonen från piren i Santa Monica… men existerar jag verkligen när den är borta? Fråga systemet!”


Allt producerat till en medryckande och funkig poplåt med läckert beat. SÅ bli en del av systemet du med och lyssna på låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011