Nästan ett år efter Boys with emotions som Felix Sandman framförde i Melodifestivalen i vintras är det äntligen dags för sångaren att släppa uppföljaren Relations. Denna gång är Felix mer inne på att ha närhet och sex än en relation. Eller vill han det? Allt förpackat i en avskalad och skönt medryckande produktion samtidigt som han bjudit in norska Astrid S att bli hans duettpartner.

Popmuzik Podcast

Om singeln berättar Felix för bloggen.

”När jag först hörde låten för nästan ett år sedan blev jag omedelbart hooked av den fantastiska texten och melodin. Jag kände också att det skulle vara perfekt att framföra som en duett. Jag hade önskat att få göra den tillsammans med Astrid S och Per Olav tillsammans med mitt skivbolag fick det att hända. Det är en dröm som går i uppfyllelse och jag är så nöjd med hur den här låten jag älskar blev!”

Relations är skriven av de båda sångarna tillsammans med Wilhelm Börjesson och Jakob Redtzer och du kommer kunna höra den i andra säsongen av Netflix-serien Home For Christmas där även Felix är med.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011