Nästan ett år efter Boys with emotions som Felix Sandman framförde i Melodifestivalen i vintras är det äntligen dags för sångaren att släppa uppföljaren Relations. Denna gång är Felix mer inne på att ha närhet och sex än en relation. Eller vill han det? Allt förpackat i en avskalad och skönt medryckande produktion samtidigt som han bjudit in norska Astrid S att bli hans duettpartner.

Apple Music Svensk Pop

Om singeln berättar Felix för bloggen.

”När jag först hörde låten för nästan ett år sedan blev jag omedelbart hooked av den fantastiska texten och melodin. Jag kände också att det skulle vara perfekt att framföra som en duett. Jag hade önskat att få göra den tillsammans med Astrid S och Per Olav tillsammans med mitt skivbolag fick det att hända. Det är en dröm som går i uppfyllelse och jag är så nöjd med hur den här låten jag älskar blev!”

Relations är skriven av de båda sångarna tillsammans med Wilhelm Börjesson och Jakob Redtzer och du kommer kunna höra den i andra säsongen av Netflix-serien Home For Christmas där även Felix är med.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.