Nästan ett år efter Boys with emotions som Felix Sandman framförde i Melodifestivalen i vintras är det äntligen dags för sångaren att släppa uppföljaren Relations. Denna gång är Felix mer inne på att ha närhet och sex än en relation. Eller vill han det? Allt förpackat i en avskalad och skönt medryckande produktion samtidigt som han bjudit in norska Astrid S att bli hans duettpartner.

Om singeln berättar Felix för bloggen.

”När jag först hörde låten för nästan ett år sedan blev jag omedelbart hooked av den fantastiska texten och melodin. Jag kände också att det skulle vara perfekt att framföra som en duett. Jag hade önskat att få göra den tillsammans med Astrid S och Per Olav tillsammans med mitt skivbolag fick det att hända. Det är en dröm som går i uppfyllelse och jag är så nöjd med hur den här låten jag älskar blev!”

Relations är skriven av de båda sångarna tillsammans med Wilhelm Börjesson och Jakob Redtzer och du kommer kunna höra den i andra säsongen av Netflix-serien Home For Christmas där även Felix är med.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.