Idag är det Jenny Forslund som bjuder på julminne här i bloggen. Det är klassikern I was born on Christmas Day från 1993 av Saint Etienne som framförs tillsamman smed Tin Burgess från The Charlatans.

”För att den påminner mig om mitt indiepoppiga Göteborgs-nittiotal och för att Tim Burgess och Sarah Cracknells röster gifter sig så fint. Den lyckas både vara en riktigt stompig klassisk dansdänga och samtidigt får den igång julpirret på allvar. En fröjd.”

DOLBY ATMOS

Som bonus kan du även se Cracknell och Burgess framföra låten på Top Of The Pops.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011