Paige Gold är en 17-årig sångerska från Michigan i USA och som har strax under en miljon följare på Trumps favoritplattform TikTok. För att skapa julstämning släpper Paige här den medryckande och upplyftande jullåten What Christmas means. En låt som började en som jingle på hennes TikTok innan producenten Cameron McLeod bad att får göra den till en hel låt. Några meddelanden via Instagram och videomöten senare så var What Christmas means färdig.

Nordiska Favoriter

Paige berättar för bloggen:

”2020 har varit ett riktigt svårt år för många människor så jag hoppas att den här låten påminner människor om att det fortfarande finns mycket lycka att hitta under kommande högtider.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.