Paige Gold är en 17-årig sångerska från Michigan i USA och som har strax under en miljon följare på Trumps favoritplattform TikTok. För att skapa julstämning släpper Paige här den medryckande och upplyftande jullåten What Christmas means. En låt som började en som jingle på hennes TikTok innan producenten Cameron McLeod bad att får göra den till en hel låt. Några meddelanden via Instagram och videomöten senare så var What Christmas means färdig.

Favoriter Apple Music

Paige berättar för bloggen:

”2020 har varit ett riktigt svårt år för många människor så jag hoppas att den här låten påminner människor om att det fortfarande finns mycket lycka att hitta under kommande högtider.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011