Paige Gold är en 17-årig sångerska från Michigan i USA och som har strax under en miljon följare på Trumps favoritplattform TikTok. För att skapa julstämning släpper Paige här den medryckande och upplyftande jullåten What Christmas means. En låt som började en som jingle på hennes TikTok innan producenten Cameron McLeod bad att får göra den till en hel låt. Några meddelanden via Instagram och videomöten senare så var What Christmas means färdig.

Popmuzik Popcast

Paige berättar för bloggen:

”2020 har varit ett riktigt svårt år för många människor så jag hoppas att den här låten påminner människor om att det fortfarande finns mycket lycka att hitta under kommande högtider.”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.