Bakom artistnamnet Pusher hittar vi den Toronto-baserade Martin Bernie. Han är just nu aktuell med soundtracket till Xbox-spelet Echo Generation från vilket du här kan höra huvudtemat. Tyckte det var läckert och lekfullt i sin elektroniska produktion. Fick den där förväntansfulla känslan av musiken som om man ska ge sig ut på ett äventyr. Vilket ju såklart passar ett spel.

Skicka in din musik

Pusher själv har bland annat haft en stor hit för några år sedan med singeln Clear som framförs av Mothica och som även den har lekfull och skönt rytmisk produktion. Värt att kolla in om du uppskattar hans jobb med Echo Generation.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011