Skådespelaren Michael Johnston debuterade i somras med singeln Trust me som du även kunde höra här i bloggen. Nu är det dags för Teen Wolf-skådisen att följa upp den singeln med Make it easy som du kan lyssna på här nedan. Här bjuder Michael oss på medryckande pop med stark må bra-känsla.

Popmuzik Popcast

Michael berättar för bloggen:

Make it easy började som en fängslande melodi som hummades i duschen och förvandlades till en av mina starkare feel good-låtar. Jag tog med texterna och gitarrackorden till min producent och kanaliserade artister som Lauv, Charlie Puth och Taylor Swift för arrangemanget. Låten är energisk och dansant, och om du lyssnar noga på texterna hör du en gripande anekdot om vänskap och att ”gå vidare””.

Just nu arbetar Michael på sin debut-EP som släpps under 2021.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.