Skådespelaren Michael Johnston debuterade i somras med singeln Trust me som du även kunde höra här i bloggen. Nu är det dags för Teen Wolf-skådisen att följa upp den singeln med Make it easy som du kan lyssna på här nedan. Här bjuder Michael oss på medryckande pop med stark må bra-känsla.

POPMUZIK LOVER 2

Michael berättar för bloggen:

Make it easy började som en fängslande melodi som hummades i duschen och förvandlades till en av mina starkare feel good-låtar. Jag tog med texterna och gitarrackorden till min producent och kanaliserade artister som Lauv, Charlie Puth och Taylor Swift för arrangemanget. Låten är energisk och dansant, och om du lyssnar noga på texterna hör du en gripande anekdot om vänskap och att ”gå vidare””.

Just nu arbetar Michael på sin debut-EP som släpps under 2021.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011