I dagens lucka hittar vi Ron Sexsmith och hans jullåt Maybe this Christmas från sångarens julplatta med samma namn från 2002. Det är Fredrik Dagvik som bjuder på tips och julkänsla.

Jag har en jullåt som kanske är okänd för många:
Låten heter Maybe this Christmas mer den kanadensiske Ron Sexsmith.

Ron sjunger från hjärtat om hopp om att kanske just denna julen kommer bli den vi längtat efter. Låten känns vemodig på något sätt, då just denna julen vi har framför oss kanske inte blir som den brukar vara. En vacker och annorlunda jullåt.

Popmuzik Popcast
Du kan även se Ron framföra låten i denna video.
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.