Onk Lou är en singer-songwriter från Österrike. Han är just nu aktuell med albumet Quarterlife från vilken du här kan lyssna på låten Like 16.
En medryckande poplåt där sångaren sjunger om att många tror att deras första upplevelse med något är något man gör som ung. Men det kan hända igenom hela livet, för det handlar också mycket om vilka man upplever det där speciella ögonblicket. En låt om att våga testa nya saker och ibland att försöka igen. Att leva livet som man var 16 på nytt.

POPMUZIK LOVER 2
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011