Bara timmar efter att Shawn Mendes släppte albumet Wonder, släpptes en Holiday Deluxe-version av samma album med två nya låtar.
-Jupp, det är så man kan göra i den digitala streamingvärlden när folk ändå inte längre köper fysiska eller digitala album. Har sett det ganska mycket i år faktiskt. Att bara efter några veckor (eller dag i detta fallet då) så kommer en specialversion av albumet med nytt spår.

DOLBY ATMOS

Det vi får på albumet är denna duett av The Christmas song som Shawn sjunger tillsammans med flickvännen Camila Cabello. Det är en av mina favoritjullåtar ska jag erkänna, så jag är ju lättköpt när det kommer till just denna klassiker skriven av Mel Tormé och Bob Wells. Det blir en fin och varm version av det äkta paret som du kan njuta av här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011