Allas är en duo från Finsland som består av Sofia Voltti och Santeri Palkivaara. De är här aktuella med den drömliknande och behagligt luftiga singeln Mars. En låt som tar oss med på en resa till barndomen i minnenas korridor när man lekte astronaut och reste ut i universum där det fanns utomjordingar.
Tyckte låten blev väldigt charmig även om jag personligen inte kan ett ord finska (men Allas var vänliga att skicka med en engelsk översättning av texten). Absolut värt att lyssna på om du vill bredda pop-katalogen en smula.

Apple Music Svensk Pop
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.