Allas är en duo från Finsland som består av Sofia Voltti och Santeri Palkivaara. De är här aktuella med den drömliknande och behagligt luftiga singeln Mars. En låt som tar oss med på en resa till barndomen i minnenas korridor när man lekte astronaut och reste ut i universum där det fanns utomjordingar.
Tyckte låten blev väldigt charmig även om jag personligen inte kan ett ord finska (men Allas var vänliga att skicka med en engelsk översättning av texten). Absolut värt att lyssna på om du vill bredda pop-katalogen en smula.

Skicka in din musik
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011