Oskar & Vargarna är en trio som består av Oskar Käll, Edvin Linderoth och Alfred Unenge. Alla tre kommer från Skaraslätten men bor numera i Göteborg. Det var under en efterfest som bandet bildades och de har sedan spelat tillsammans i en studio nere vid Liseberg och döpte projektet ev en vargtröja.

Apple Music

Först ut med herrarna är den medryckande singeln Konstigt, som med sin lekfulla produktion och melodi borde släcka törsten för många indiepopfans där ute.

Om Konstigt berättar bandet för bloggen:

”Konstigt kan beskrivas som en känslomässig spya, där texten är skriven i en period där mycket har vänts upp och ner och allting i vardagen känns rakt av konstigt och svårt att relatera till.
Låten består av meningar som är plockade ur ett vilset sammanhang, där man som 26-årig lantis försöker navigera i en vuxenvärld där man inte känner att man passar in.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.