Køleen är en singer-songwriter från Österrike som här debuterar med singeln What am I waiting for. Här bjuds vi på dramatisk alt-pop om att ta sig ann utmaningarna i livet. Att tro på sig själv och inte ge upp. Med tanke på var världen befinner sig just nu, så är det skönt med en optimistisk syn på framtiden.

Skicka in din musik

What am I waiting for är skriven av sångerskan tillsammans med Cohen Yusha, Meredith Hope Raney och Jordan James Reyes samt producerad av Cohen Yusha. För att visualisera låten har regissören Rupert Höller skapat en musikvideo som tar oss med ut i skogen tillsammans med sångerskan. Du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011