Den estniske producenten Hellove är tillbaka med ny musik!
Sist gång kunde du höra låten Lie här i bloggen som framfördes av den australiensiska sångaren Trove. Den nya singeln heter I got you och denna gång vänds blickarna åt både USA och Sverige. Det är nämligen så att Victor Crone varit med och skrivit I got you, samt att han även körar på låten.

Svensk Pop Apple Music

Men det är Gloria Kim som är huvudsångerskan på låten och som helt klart imponerar med sin popröst. Här sjunger hon om alla känslor som bubblar upp när man är med den rätte. Så ännu en hit för Hellove med denna radio- och spellistevänliga låt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011