Den estniske producenten Hellove är tillbaka med ny musik!
Sist gång kunde du höra låten Lie här i bloggen som framfördes av den australiensiska sångaren Trove. Den nya singeln heter I got you och denna gång vänds blickarna åt både USA och Sverige. Det är nämligen så att Victor Crone varit med och skrivit I got you, samt att han även körar på låten.

Nordiska Favoriter

Men det är Gloria Kim som är huvudsångerskan på låten och som helt klart imponerar med sin popröst. Här sjunger hon om alla känslor som bubblar upp när man är med den rätte. Så ännu en hit för Hellove med denna radio- och spellistevänliga låt.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.