Igor Volhonski från Estland är mannen bakom artistnamnet Hellove. Han jobbar här tillsammans med den australiensiska singer-songwritern Trove på debutsingeln Lie. En skönt medryckande och samtidigt vemodig poplåt om ett destruktivt förhållande. Känns som en hit skulle jag säga och är första i raden av musik med producenten.

Favoriter Apple Music

Hellove själv är inspirerad av akter så som San Holo, Odesza, Shallou, Illenium och Kasbo. Han försöker alltid att mixa organiska element med det mer elektroniska i sina produktioner. Du hör resultatet av första låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.