Igor Volhonski från Estland är mannen bakom artistnamnet Hellove. Han jobbar här tillsammans med den australiensiska singer-songwritern Trove på debutsingeln Lie. En skönt medryckande och samtidigt vemodig poplåt om ett destruktivt förhållande. Känns som en hit skulle jag säga och är första i raden av musik med producenten.

Skicka in din musik

Hellove själv är inspirerad av akter så som San Holo, Odesza, Shallou, Illenium och Kasbo. Han försöker alltid att mixa organiska element med det mer elektroniska i sina produktioner. Du hör resultatet av första låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011