Detta inlägg är för dig som är Patreon till Popmuzik.

* Som Patreon till Popmuzik stöttar du arbetet med bloggen och gör det möjligt för mig att dagligen tipsa om ny musik.
Du kan bli Patreon med ett valfritt belopp från så lite som 10 kr i månaden eller välja nivån Popmuzik Lover för 30 kr. Att vara Patreon är ett fint sätt att visa uppskattning för alla timmar som läggs på bloggen för att dagligen se till att artister har en stark plattform att upptäckas på.
Var med och lyft fram Sveriges mest engagerande musikblogg som Patreon till Popmuzik.

* Som artist, PR- eller musikbolag kan du via någon av de olika Submission-nivåerna på Patreon skicka in musik till bloggen via Submission-sidan. Patreons hjälper till att stötta arbetet och den tid det tar att gå igenom alla inskick till bloggen, samt att du också gör det möjligt för bloggen att fortsätta drivas vidare, så att ännu fler artister kan upptäckas i bloggen.

Tack.
To view this content, you must be a member of Popmuzik Patreon at _1 SEK or more
Already a qualifying Patreon member? Refresh to access this content.
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011