Kim Glad Wagner släpper med Don’t care sin fjärde singel under namnet Fantasillion. Här bjuder dansken oss på en riktig må-bra-låt med upplyftande arrangemang som doftar en hel del 70-tal.

Popmuzik Lover Patreon

Låten i sig handlar om att inte bry sig om alla som skriver nedlåtande kommentarer om en person som de samtidigt inte känner, men uppenbarligen ska de ha en åsikt om en.

Den här låten är ursprungligen skriven för och om min fru. Hon är en offentlig person och jag blev verkligen förvånad över att få reda på alla de hatfulla meddelanden som fyllde hennes inkorg. Hon är faktiskt ganska bra på att inte bry sig, men ibland kommer det verkligen under skinnet på henne – och jag hatar verkligen när det gör det:

I hate when they get to you, Hate when they hit where it hurts, Don’t let them under your skin, Shut it out, don’t let them in

I videon ser vi sångaren och Rasmus Modsat visa att man inte ska bry sig om vad andra tycker utan alltid blomma ut som ens sanna jag, vilket i sig ger ännu en dimension av texten.

Den 27:e November släpper Fantasillion sin debut-EP från vilken Don’t care är tagen ifrån.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011