Kim Glad Wagner släpper med Don’t care sin fjärde singel under namnet Fantasillion. Här bjuder dansken oss på en riktig må-bra-låt med upplyftande arrangemang som doftar en hel del 70-tal.

Låten i sig handlar om att inte bry sig om alla som skriver nedlåtande kommentarer om en person som de samtidigt inte känner, men uppenbarligen ska de ha en åsikt om en.

Den här låten är ursprungligen skriven för och om min fru. Hon är en offentlig person och jag blev verkligen förvånad över att få reda på alla de hatfulla meddelanden som fyllde hennes inkorg. Hon är faktiskt ganska bra på att inte bry sig, men ibland kommer det verkligen under skinnet på henne – och jag hatar verkligen när det gör det:

I hate when they get to you, Hate when they hit where it hurts, Don’t let them under your skin, Shut it out, don’t let them in

I videon ser vi sångaren och Rasmus Modsat visa att man inte ska bry sig om vad andra tycker utan alltid blomma ut som ens sanna jag, vilket i sig ger ännu en dimension av texten.

Den 27:e November släpper Fantasillion sin debut-EP från vilken Don’t care är tagen ifrån.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.