Efter att ha släppt albumet Young Blood 2015 jobbar den brittiske singer-songwritern Saint Raymond på sitt andra album som han döpt till We Forgot We Were Dreaming som släpps i April 2021.

Covered PSB

Från det kan du här lyssna på senaste singeln Solid gold. En låt om att försöka hitta kristna i ett förhållande igen. Allt producerat till en skönt medryckande låt med bra puls i arrangemanget.

Om singeln berättar sångaren för bloggen:

Solid gold handlar om att försöka återuppliva gnistan och få saker att fungera eftersom du vet att det finns något speciellt i förhållandet och det är värt att kämpa för. Den handlar om att veta att alla de goda sakerna åsidosätter det negativa.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011