Den svensk-isländska folk-sångaren Freyr Flodgren är ju ingen främling här i bloggen. Här är han aktuell med singeln You want love som då är andra släppet från sitt kommande album som ska släppas i slutet av Maj nästa år. Låten bjuder på en behaglig känsla och arrangemang med sitt flytande ljudlandskap som får en att nästan sväva bort medan man lyssnar. Väldigt fint. Men att skapa känslor har ju Freyr alltid varit duktig på.

Dolby Atmos

Låten skrev Freyr under en intensiv månad i Vancouver och producerades av Tyler Johnson.

Om You want love berättar Freyr för bloggen:

”I min tanke framkallar låten en bild av bergslandskap. Det är inte bara att den blev till i Vancouver, som omringas av så pass höga berg att de har snö på sommaren. Det är att fallet mellan Dm och F är dramatiskt i tonhöjd, och det finns få landskap lika storslagna som berg.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.