Förra veckans släppte Daniella Binyamin, Joel Isaksson och Oskar Nyman i Tiger sin debut-EP Akilles. Här bjuder de oss på sex spår varav du tidigare hört låtarna Silverfat och Vi ville inte samma saker här i bloggen. Som fukuslåt för releasen har bandet valt titelspåret Akilles. En vemodig och behaglig poplåt med snyggt arrangemang och melodi.

Popmuzik Podcast

Sångerskan Daniella berättar om arbetet med EP:n.

”Hela EP:n Akilles skrevs under en väldigt speciell och förvirrad tid, i alla fall för mig. Kände mig vilse och ensam och fri om vartannat. Jag kan bara tala för mig själv, men jag tror att alla vi tre i bandet behövde få ut varenda melodi, varenda stämma, vartenda ord. Vi vände ut och in på oss själva och ut kom Akilles. Ibland som en porlande bäck, ibland med ett visst motstånd. Jag är så otroligt stolt över den.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011