Den brittiska sångaren och producenten Arran Sym är just nu aktuell med sin debut-EP 1000 Micrograms of Love. Från den kan du här lyssna på den behagliga låten Someone som avslutar låten. Med en svävande och lite drömliknande känsla om att falla för någon.

Nordiska Favoriter

Arran berättar för bloggen:

”Jag gjorde låten supersnabbt den dagen jag var tvungen att ladda upp EP:n. Jag kände att jag inte hade rätt låt att avsluta projektet med, så när jag vaknade på morgonen bestämde jag mig för att göra en. Låten handlar om att bli kär i någon och genom det börjar du även älska dig själv. Det verkar vara många folks favorit vilket är förvånande med tanke på att jag skapade låten på cirka 7 timmar. Jag var orolig att den skulle låta forcerad efter att jag haft tid att smälta EP:n, men jag tror inte att den gör det.”

Så ibland är det helt klart de där spontana låtarna och känslorna som blir de bästa. Eller vad tycker du om Someone? Lyssna på låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.