Den brittiska sångaren och producenten Arran Sym är just nu aktuell med sin debut-EP 1000 Micrograms of Love. Från den kan du här lyssna på den behagliga låten Someone som avslutar låten. Med en svävande och lite drömliknande känsla om att falla för någon.

Apple Music

Arran berättar för bloggen:

”Jag gjorde låten supersnabbt den dagen jag var tvungen att ladda upp EP:n. Jag kände att jag inte hade rätt låt att avsluta projektet med, så när jag vaknade på morgonen bestämde jag mig för att göra en. Låten handlar om att bli kär i någon och genom det börjar du även älska dig själv. Det verkar vara många folks favorit vilket är förvånande med tanke på att jag skapade låten på cirka 7 timmar. Jag var orolig att den skulle låta forcerad efter att jag haft tid att smälta EP:n, men jag tror inte att den gör det.”

Så ibland är det helt klart de där spontana låtarna och känslorna som blir de bästa. Eller vad tycker du om Someone? Lyssna på låten här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.