Den brittiska sångaren och producenten Arran Sym är just nu aktuell med sin debut-EP 1000 Micrograms of Love. Från den kan du här lyssna på den behagliga låten Someone som avslutar låten. Med en svävande och lite drömliknande känsla om att falla för någon.

Arran berättar för bloggen:

”Jag gjorde låten supersnabbt den dagen jag var tvungen att ladda upp EP:n. Jag kände att jag inte hade rätt låt att avsluta projektet med, så när jag vaknade på morgonen bestämde jag mig för att göra en. Låten handlar om att bli kär i någon och genom det börjar du även älska dig själv. Det verkar vara många folks favorit vilket är förvånande med tanke på att jag skapade låten på cirka 7 timmar. Jag var orolig att den skulle låta forcerad efter att jag haft tid att smälta EP:n, men jag tror inte att den gör det.”

Så ibland är det helt klart de där spontana låtarna och känslorna som blir de bästa. Eller vad tycker du om Someone? Lyssna på låten här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.