Den australiensiske sångaren Saint Barae är här aktuell med den emotionella och drömliknande singeln Hollow. En låt sångaren skrev utifrån hans konservativa föräldrars upprörda reaktion efter att han kommit ut för dem.

POPMUZIK LOVER 2

Saint Barae berättar för bloggen:

”Jag skrev Hollow efter att ha kommit ut till min familj och känt mig sårad och avvisad av deras upprörda reaktion. Jag kommer från en mycket konservativ bakgrund och Hollow handlar om att förena mitt eget förhållande med Gud och tanken på tro när jag försöker leva livet som mitt autentiska jag. Jag är väldigt inspirerad av band som The 1975 som kan utforska kontroversiella frågor inom en bakgrund av skimrande pop och Hollow är just det. Det är inte en låt som försöker dissa – det handlar om att välja förlåtelse när du vill hämnas.”

Hollow är tagen från Saint Baraes kommande debut-EP.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011