Den amerikanska sångaren Evan Isaac är här aktuell med singeln Dark room som är tagen från kommande albumet Dogwood Dignitaries Listen to the Baby. Dark room är en skönt medryckande poplåt som byggs upp med mycket energi i refrängen. Ett måste att uppleva om du vill ha den där energiboosten för dagen.

Apple Music

Om arbetet med kommande albumet berättar Evan:

”När jag började skriva dessa låtar vad det under en mycket turbulent tid i mitt liv. Jag tvingades att fatta några svåra beslut om min framtid som musiker och artist. När vi kommer till en viss punkt i våra liv måste vi ibland bedöma hur, var och med vem vi tillbringar vår tid. Det fanns en period av intensiv kreativitet efter det och att utarbeta dessa låtar var nästan surrealistiskt. Saker flödade ut med flyt och uppriktighet. Efteråt tog jag lite tid att komma mer i kontakt med min personliga koppling till musik. Jag försökte reformera sambandet med min kärlek till sång och dans. Under de efterföljande månaderna skrev jag och spelade in låtar på egen hand och hade alltid mitt hjärta på den extatiska känslan. Hela processen från början till slut gjordes med vänner, vilket får mitt hjärta att le.”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.