Den amerikanska sångaren Evan Isaac är här aktuell med singeln Dark room som är tagen från kommande albumet Dogwood Dignitaries Listen to the Baby. Dark room är en skönt medryckande poplåt som byggs upp med mycket energi i refrängen. Ett måste att uppleva om du vill ha den där energiboosten för dagen.

Om arbetet med kommande albumet berättar Evan:

”När jag började skriva dessa låtar vad det under en mycket turbulent tid i mitt liv. Jag tvingades att fatta några svåra beslut om min framtid som musiker och artist. När vi kommer till en viss punkt i våra liv måste vi ibland bedöma hur, var och med vem vi tillbringar vår tid. Det fanns en period av intensiv kreativitet efter det och att utarbeta dessa låtar var nästan surrealistiskt. Saker flödade ut med flyt och uppriktighet. Efteråt tog jag lite tid att komma mer i kontakt med min personliga koppling till musik. Jag försökte reformera sambandet med min kärlek till sång och dans. Under de efterföljande månaderna skrev jag och spelade in låtar på egen hand och hade alltid mitt hjärta på den extatiska känslan. Hela processen från början till slut gjordes med vänner, vilket får mitt hjärta att le.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.