Den amerikanska sångaren Evan Isaac är här aktuell med singeln Dark room som är tagen från kommande albumet Dogwood Dignitaries Listen to the Baby. Dark room är en skönt medryckande poplåt som byggs upp med mycket energi i refrängen. Ett måste att uppleva om du vill ha den där energiboosten för dagen.

Popmuzik Lover Patreon

Om arbetet med kommande albumet berättar Evan:

”När jag började skriva dessa låtar vad det under en mycket turbulent tid i mitt liv. Jag tvingades att fatta några svåra beslut om min framtid som musiker och artist. När vi kommer till en viss punkt i våra liv måste vi ibland bedöma hur, var och med vem vi tillbringar vår tid. Det fanns en period av intensiv kreativitet efter det och att utarbeta dessa låtar var nästan surrealistiskt. Saker flödade ut med flyt och uppriktighet. Efteråt tog jag lite tid att komma mer i kontakt med min personliga koppling till musik. Jag försökte reformera sambandet med min kärlek till sång och dans. Under de efterföljande månaderna skrev jag och spelade in låtar på egen hand och hade alltid mitt hjärta på den extatiska känslan. Hela processen från början till slut gjordes med vänner, vilket får mitt hjärta att le.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011