Astian är tillbaka med sin tredje singel Counting hours som då följer upp Superfast och Suffer. Nya singeln handlar om att falla helt hejdlöst för någon. Att räkna timmarna tills man får träffa denna speciella någon igen.

Skicka in din musik

Allt producerat av Edvin Linderoth och Åke Olofsson till en medryckande poplåt som kryddats med discostråkar av Mattias Bylund. Helt klart charmigt och upplyftande. För vem älskar inte låtar som känns perecis som fjärilarna i magen när man är kär? Precis så är det i alla fall på Counting hours med Astian. Du hör resultatet här nedan samt kan kolla in den 90-talsdoftande textvideon.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011