Astian är tillbaka med sin tredje singel Counting hours som då följer upp Superfast och Suffer. Nya singeln handlar om att falla helt hejdlöst för någon. Att räkna timmarna tills man får träffa denna speciella någon igen.

Följ på Apple Music

Allt producerat av Edvin Linderoth och Åke Olofsson till en medryckande poplåt som kryddats med discostråkar av Mattias Bylund. Helt klart charmigt och upplyftande. För vem älskar inte låtar som känns perecis som fjärilarna i magen när man är kär? Precis så är det i alla fall på Counting hours med Astian. Du hör resultatet här nedan samt kan kolla in den 90-talsdoftande textvideon.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.