Mike Rosenberg och hans Passenger presenterade nyligen att han släpper sitt kommande album Songs for the Drunk and Broken Hearted den 8:e Januari. Från det kan du här lyssna på A song for the drunk and broken hearted. En låt som inspirerade till albumtiteln kan man säga.

Popmuzik Popcast

Albumets låtar skrevs när Mike blev singel.

”Att komma ut från ett breakup skapar ett så bräckligt fönster. Du är otroligt sårbar i några månader. Du är så van vid att vara tillsammans med någon och plötsligt är du ute i världen på egen hand. Du blir nedsupen och förmodligen fattar några dåliga beslut. På vissa sätt gör du det värre för dig själv. Men det är ett berusande ögonblick, att förlora kärlek och vara full. Det är universellt. Alla går igenom det någon gång. ”

Till låten har Raja Virdi gjort en video där sångaren och bandet är klädda i clownkostymer för att spela för andra fulla och hjärtekrossare människor.

”Den här videon var så kul att göra. Jag är ett stort fan av The Joker, och eftersom texterna i sångens kör omnämner ”jokers and jesters” kändes det som det perfekta tillfället att klä sig ut som en clown och göra alla illa till mods. Idén att sätta den i en riktigt dyster och deprimerande barmiljö hjälper verkligen till att ta fram historien i låten.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.