Mike Rosenberg och hans Passenger presenterade nyligen att han släpper sitt kommande album Songs for the Drunk and Broken Hearted den 8:e Januari. Från det kan du här lyssna på A song for the drunk and broken hearted. En låt som inspirerade till albumtiteln kan man säga.

Favoriter Apple Music

Albumets låtar skrevs när Mike blev singel.

”Att komma ut från ett breakup skapar ett så bräckligt fönster. Du är otroligt sårbar i några månader. Du är så van vid att vara tillsammans med någon och plötsligt är du ute i världen på egen hand. Du blir nedsupen och förmodligen fattar några dåliga beslut. På vissa sätt gör du det värre för dig själv. Men det är ett berusande ögonblick, att förlora kärlek och vara full. Det är universellt. Alla går igenom det någon gång. ”

Till låten har Raja Virdi gjort en video där sångaren och bandet är klädda i clownkostymer för att spela för andra fulla och hjärtekrossare människor.

”Den här videon var så kul att göra. Jag är ett stort fan av The Joker, och eftersom texterna i sångens kör omnämner ”jokers and jesters” kändes det som det perfekta tillfället att klä sig ut som en clown och göra alla illa till mods. Idén att sätta den i en riktigt dyster och deprimerande barmiljö hjälper verkligen till att ta fram historien i låten.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011