pop

Passenger – A song for the drunk and broken hearted

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Mike Rosenberg och hans Passenger presenterade nyligen att han släpper sitt kommande album Songs for the Drunk and Broken Hearted den 8:e Januari. Från det kan du här lyssna på A song for the drunk and broken hearted. En låt som inspirerade till albumtiteln kan man säga.

Albumets låtar skrevs när Mike blev singel.

”Att komma ut från ett breakup skapar ett så bräckligt fönster. Du är otroligt sårbar i några månader. Du är så van vid att vara tillsammans med någon och plötsligt är du ute i världen på egen hand. Du blir nedsupen och förmodligen fattar några dåliga beslut. På vissa sätt gör du det värre för dig själv. Men det är ett berusande ögonblick, att förlora kärlek och vara full. Det är universellt. Alla går igenom det någon gång. ”

Till låten har Raja Virdi gjort en video där sångaren och bandet är klädda i clownkostymer för att spela för andra fulla och hjärtekrossare människor.

“Den här videon var så kul att göra. Jag är ett stort fan av The Joker, och eftersom texterna i sångens kör omnämner “jokers and jesters” kändes det som det perfekta tillfället att klä sig ut som en clown och göra alla illa till mods. Idén att sätta den i en riktigt dyster och deprimerande barmiljö hjälper verkligen till att ta fram historien i låten.”Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.