Hugo Burlin är ett nytt namn på den svenska popscenen. Han testade lyckan i Idol i fjol där han lyckandes komma till de 20 högsta innan han röstades bort. Men inget att hänga läpp för. Den fotogeniska sångaren blev kontaktad av producentduon 2AM som är William Forsling och Petter Alfredsson som bland annat hjälpte Victor Leksell nå stjärnorna med singeln Vart du sover.

Svensk Pop Apple Music

Debutsingeln med Hugo heter Ain’t gonna miss you. En breakup-låt där sångaren sjunger om tiden mellan det krossade hjärtat och att gå vidare med livet. Allt producerat till en ögonblicklig hit med stark melodi där den 20-årige sångaren verkligen imponerar med sin uttrycksfulla röst.

Helt klart ett namn att hålla ögonen på. För om Hugo fortsätter att släppa singlar av denna kalibern så kommer han gå långt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011