8UBBLES debuterade i somras med singeln Enough och har sedan dess hinnit med att släppa singlarna Electric lies, Run it baq samt Endless vibe som du hör här nedan. En skönt dansant singel med lite vemodig känsla över sig då den handlar om att vara kär i fel person. Lägg sedan till lite retro-känsla i produktionen och jag tror många som gillar elektropop kommer uppskatta även denna låt. Så klicka igång Endless vibe här nedan och dansa loss till dess sköna beat.

Svensk Pop Apple Music
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011