Den New York-baserade sångerskan Heather Sommer är här aktuell med singeln Sometimes. Låten har en vemodig refräng som sedan övergår till en mer pulserande refräng som verkligen fastnade för mig direkt. På låten sjunger Heather om den där personen hon fick lämna även om hon brydde sig och tyckte om personen i fråga.

Popmuzik Lover Patreon

Låten är skriven av sångerskan tillsammans med Rob Resnick och Samantha Hakim under olika zoom-träffar och spelades in i hemmastudior nu under pandemin.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011