Dawn’s Lily är en producentduo från Los Angeles som består av Donovan Blair och Kevin Danis. De debuterat här med singeln When I walk away som framförs av Tessa. En skönt medryckande EDM-singel med vemodig sång och tungt beat.

Svensk Pop Apple Music

Donovan berättar för bloggen:

”Med risk för att låta otroligt klichéfull, föddes den här låten från ett heartbreak som jag gick igenom för mer än ett år sedan. Skriven dagen efter att ett treårigt långt förhållande slutade, den här låten har en speciell plats i mitt hjärta. Fyra månader efter det att den ursprungliga demon producerades, skickade jag låten till sångaren / låtskrivaren Tessa som var den tredje låtskrivaren som gav sig på att skriva en topline till låten. Hennes uppmärksamhet till detaljer, både melodiskt och lyriskt, gjorde att jag blev kär i det som blev When I walk away. Det gick nästan åtta månader till innan Dawn’s Lily bildades och med Kevin i teamet förnyade vi sångens produktion helt och hållet för att äntligen låten till den kvalitetsnivå som ansågs rätt för att släppa.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011