Bakom artistnamnet The Moon & I hittar vi Eric Nguyen från Montreal. Han är en klassisk tränad pianist och producent. Han är här aktuell med den drömliknande och fina låten Moon I. En låt om isolation och ensamhet. Om hur lätt det är att hamna i ett mörker om vi blir lämnade helt ensamma utan någon som kan hjälpa oss hitta rätt igen.

POPMUZIK LOVER 2

Eric berättar:

”Ursprungligen skriven 2012, låten har fått en ny mening för mig under Covid-pandemin där städer är nedstängda. Jag tänker speciellt på de äldre på vårdhem som i huvudsak övergavs och lämnades för att dö i många storstäder.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011