pop

Julia Michaels – Lie like this

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

En ny singel med Julia Michaels betyder ju alltid en hit. Lie like this är definitivt inget undantag. Här bjuder sångerskan på en medryckande poplåt som både passar perfekt i spellistan som på dansgolvet och allt är producerat av The Monsters & Strangerz.

Om singeln berättar Julia för bloggen:

”Låten handlar om att vara tveksam inför den här nya, vackra saken och bara ge efter i alla fall, för du vet att det är något speciellt. Det finns så många nyanser av kärlek. En minut gråter du på golvet för att du har gått sönder eller att något inte fungerade som du ville. Plötsligt kysser du någon i en park och du håller händerna med någon ny och du har alla dessa fjärilar. Det är bara ett så brett spektrum, en hel uppsättning av känslor – kärlek – och jag ville få ur essensen av det till en låt.”

Lie like this har här fått en video regisserad av Jason Lester. Om videon berättar Julia.

”Många av mina fans känner mig som den obekväma okoordinerade tjejen som har för många känslor. Jag är fortfarande det. Men när jag fick spela in en musikvideo där det bara var jag i kläder som så roliga och alldeles för tighta älskade jag varje sekund! Jag är fortfarande långt ifrån att vara en säker person men jag kände mig mycket närmare den när vi spelade in den här dagen. Jag hoppas att ni kommer gillar resultatet och om något, kanske du själv vill dansa runt också!”


Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.