Efter singlarna Poesi om drömmar och Ullevi samt Om jag vore är det nu dags för Elias Elffors Elfström att släppa singeln Andas ut. Här sjunger Elias en lovsång till den person du är och inte den du försöker vara. Den riktar sig till alla människor som som strävar efter att bli en förskönad reflektion av sig själva, en mer social, snygg, smart och lycklig människa. När man istället kan vara sig själv.

Popmuzik Lover

Andas ut är förpackad i en medryckande poplåt där melankoli och energi bygger upp mot en rejäl urladdning. Så ännu ett lysande stycke pop av Elias som du kan dansa loss till här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.