Om man, som jag, älskar inledningar som är lite over the top, så är just inledningen av Varje gång jag ser dig helt fantastisk. Det är lite Left to my own devices med Pet Shop Boys över stråkarrangemanget. Kan ana mig att Mauro Scocco hade det lite i bakhuvudet när han skrev låten. För Varje gång jag ser dig är liksom en mix av otroligt tidstypsik 90-talsproduktion och Pet Shop Boys-campness.
-Lysande jobbat av alla inblandade!

Favoriter Apple Music

Singeln blev en stor hit för Lisa och låten hamnade på femteplats på den svenska singellistan. Låten i sig är tagen från Lisas album Himlen Runt Hörnet från 1992 som även tog hem priset för årets album under Grammisgalan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.