Elias Elffors Elfström från Nacka gör upp 50% av elektroduon Moonboot vas singel Downhill hade premiär här i bloggen när det begav sig 2017. Själv solodebuterade han i December med singeln Poesi om drömmar och Ullevi.

Skicka in din musik

Nu är han dock aktuell med sin andra singel Om jag vore. En låt som som direkt reflekterar och ifrågasätter det känslor man får när man har förlorat någon som legat nära om hjärtat. I Elias fall var det när han blev dumpad av sitt ex och den hjärtesorgen som det medförde.

Om jag vore ger oss en emotionell poplåt med sjukt snyggt, svällande poparrangemang och melodi, där Elias får sjunga ut sina känslor för oss.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011