Sabina – Fastna för varandra

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Då var det dags för ännu en debutant här i bloggen. Det är 23-åriga Sabina som här släpper singeln Fastna för varandra. En skönt medryckande poplåt om bubblande känslor där man inte riktigt vet vad som kommer hända i en relation. Låten har Sabina gjort tillsammans med producenten och låtskrivaren Sam Petter Claeson på Cardiac Records som även huserar If I were sorryFrans.

Om arbetet med singeln berättar Sabina för bloggen:

”Vårt samarbete känns för bra för att vara sant. Efter att själv ha kämpat i många år har vi äntligen lyckats skapa mitt sound. Jag skriver om det som ligger mig nära och om det jag själv upplever. I mitt artisteri är det viktigt med ett helhetstänk, min förhoppning är att folk ska känna igen sig i min musik och skapa egna relationer till den. Fastna för varandra är en låt som handlar om en relation i obalans, samtidigt är låten hoppfull. Det känns otroligt kul! Detta är musik jag själv tycker om att lyssna på, för mig känns det ärligt och personligt.”

Fastna för varandra är första i raden av singlar som Sabina kommer att släppa under året.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.