Daragh är en 23-årig producent från Dublin, men som numera bor i Oslo där han producerar och spelar i olika band, men även fokuserar på att göra musik till sig själv.

Följ på Apple Music

Han debuterade med singeln What the hell is wrong with me? i början av förra året och nu är det dags att följa upp den singeln med Pretend som du hör här nedan.

Nya singeln bjuder på skönt medryckande 80-talsproduktion och som känns speciellt färgad av new wave-musiken skulle jag säga.

Med Pretend släpper Daragh första av en knippe nya låtar under 2020. Så håll utkik för mer av vår granne om du uppskattar det du hör.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011