Det har tagit ett tag, men nu är Luleåbandet Nagoon tillbaka med ny musik. Det var ju 2018 som de släppte EP:n Elim och hyllades inte minst av undertecknad. Du kan bland annat läsa en intervju från förr här i bloggen.

Svensk Pop Apple Music

Nu är det nytt decennium och det är dags för Isak Sidestam, Sebastian Hellis och Erik Antti att släppa singeln Lost in translation som då är första smakprovet från debutalbumet som släpps när löven blivit bruna igen. En drömliknande indiepoplåt med varmt arrangemang och strak melodi.

Om singeln berättar bandet:

Lost in translation handlar om att upptäcka att rätt mycket i livet är ganska godtyckligt. Att allt som händer inte alltid passar in i någon grandios plan utstakad just för dig. Att saker bara händer ibland och det är okej att det är så. Låtens rytmer var också en sak som bara hände. Planen var att landa någonstans mellan Kate Bush och solig kalifornisk indierock.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011