Nagoon – Lost in translation

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det har tagit ett tag, men nu är Luleåbandet Nagoon tillbaka med ny musik. Det var ju 2018 som de släppte EP:n Elim och hyllades inte minst av undertecknad. Du kan bland annat läsa en intervju från förr här i bloggen.

Nu är det nytt decennium och det är dags för Isak Sidestam, Sebastian Hellis och Erik Antti att släppa singeln Lost in translation som då är första smakprovet från debutalbumet som släpps när löven blivit bruna igen. En drömliknande indiepoplåt med varmt arrangemang och strak melodi.

Om singeln berättar bandet:

Lost in translation handlar om att upptäcka att rätt mycket i livet är ganska godtyckligt. Att allt som händer inte alltid passar in i någon grandios plan utstakad just för dig. Att saker bara händer ibland och det är okej att det är så. Låtens rytmer var också en sak som bara hände. Planen var att landa någonstans mellan Kate Bush och solig kalifornisk indierock.”


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Hej!
Popmuzik är en oberoende plattform som lyfter fram artister från hela världen.
Om du gillar bloggen och har möjlighet, får du gärna stötta mitt arbete genom Patreon. Ett litet bidrag gör stor skillnad för att hålla igång bloggen.
Tack så mycket.

Become a Patron!

Vad Tyckte Du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.