Den åländska sångerskan Julia Clara är här aktuell med singeln Wildfire. En låt där sångerskan funderar kring meningen med livet och förstå ens fulla potential som människa. Allt till ett drömliknande arrangemang som verkligen svävar fram, men som ändå bygger kring en bra melodisk produktion.

Om singeln berättar Julia Clara:

“Jag skrev låten en dag i Stockholm, där jag bor just nu. Just den här sommardagen så hade jag brutal hemlängtan till ön jag kommer från; Åland. Jag kände mig liksom fast i stan och saknade havet, skogen, doften av sjögräs, tång och blålera.

Wildfire var en av de där låtarna som bara slog till i mitt huvud, och den var färdigskriven på typ 10 minuter. Oftast när jag skriver en låt så snabbt, så fungerar låten som något slags undermedvetet meddelande till mig själv. Från… mig själv?

Jag tror att den handlar om att försöka inse sin fulla potential i livet. Har du hört det där klyschiga citatet ‘our deepest fear isn’t that we’re inadequate, our deepest fear is that we are powerful beyond measure’. Men ja, fan, hur läskigt är inte det.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.