Efter singlarna Cautious, Old fashioned och Passion är nu sångerskan Sofia Monroy redo för 2020. Hon går ut hårt med singeln Swim against the tide som släpps idag. Resultatet är en stark poplåt med skön R&B-injektion, producerad av Oskar Nyman. Låten i sig handlar om att förlora någon närstående och Sofia berättar för bloggen:

Svensk Pop Apple Music

Swim against the tide handlar om saknad, och om att försöka fylla tomrummet som en annan person kan lämna efter sig. En låt om verklighetsflykt för att bedöva sorgen när den är som värst och en låt om att minnas de små detaljerna som gör minnena levande, trots smärtan.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011