När man hör från någon som varit tyst väldigt länge, är det lätt att helt plötsligt inse hur mycket man faktiskt saknade den personen.
Josef Johansson var ju aktiv där i mitten av 10-talet med singlarna Hela natten från Melodifestivalen, Tysta leken samt jullåten Julkort från Vårby Gård som han framförde tillsammans med Nina Mira. Efter det blev det mest tyst. Eller han gjorde ett inhopp på låten Äventyr tillsammans med Ludomir i början av 2018. Men förutom det så var det ingen musik som släpptes under eget namn.

Favoriter Apple Music

Men nu är Josef tillbaka. Johansson har bytts till hans medfödda efternamn Sedraïa och första smakprovet från sångaren är singeln Lillasyster som släpps idag. Låten är tagen från Josefs kommande album Baklava Boy 1 som släpps under året.
Singeln Lillasyster är en lekfull poplåt med härligt upplyftande melodi och klistrig refräng om att alla är fria och får vara den de är utan pekfingrar från någon, inte ens ens familj.

I musikvideon får Josef visa upp sina dansmoves tillsammans med massa barn från en irakisk by som befriats från terrorgruppen IS bara några dagar tidigare. Om du undrar hur eufori ser ut så är det bara att kolla in videon, för sällan har väl musik och video stämt så bra överens.

Så klicka igång låten här nedan och hälsa Josef välkommen tillbaka. -Du har helt klart varit saknad.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011