pop

Josef Sedraïa – Lillasyster

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

När man hör från någon som varit tyst väldigt länge, är det lätt att helt plötsligt inse hur mycket man faktiskt saknade den personen.
Josef Johansson var ju aktiv där i mitten av 10-talet med singlarna Hela natten från Melodifestivalen, Tysta leken samt jullåten Julkort från Vårby Gård som han framförde tillsammans med Nina Mira. Efter det blev det mest tyst. Eller han gjorde ett inhopp på låten Äventyr tillsammans med Ludomir i början av 2018. Men förutom det så var det ingen musik som släpptes under eget namn.

Men nu är Josef tillbaka. Johansson har bytts till hans medfödda efternamn Sedraïa och första smakprovet från sångaren är singeln Lillasyster som släpps idag. Låten är tagen från Josefs kommande album Baklava Boy 1 som släpps under året.
Singeln Lillasyster är en lekfull poplåt med härligt upplyftande melodi och klistrig refräng om att alla är fria och får vara den de är utan pekfingrar från någon, inte ens ens familj.

I musikvideon får Josef visa upp sina dansmoves tillsammans med massa barn från en irakisk by som befriats från terrorgruppen IS bara några dagar tidigare. Om du undrar hur eufori ser ut så är det bara att kolla in videon, för sällan har väl musik och video stämt så bra överens.

Så klicka igång låten här nedan och hälsa Josef välkommen tillbaka. -Du har helt klart varit saknad.Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.