Syskonduon Strandels är tillbaka med ännu en singel från kommande debutalbumet. Not my party är en ganska vemodig poplåt om obesvarad kärlek som är skriven av Tova och Sixten Strandell tillsammans med Johan Lindbrandt och Scott Effman.

Skicka in din musik

Not my party handlar kort och gott om en kärleksaffär. Att man faller för någon och försöker att bli av med känslorna eftersom att den person man vill vara med är med någon annan. Det är ett så kallat förbjudet område. Så storyn i låten handlar om att man ”korsar gränsen” för att båda personerna dras till varandra, trots att man kanske inte borde.”

När duon förberedde sig inför arbetet med kommande albumet hittade de influenser från artister såsom John Mayer, Fleetwood Mac och The Cardigans, vilket definitivt kan antydas i den nya singeln. Med andra ord så är det frågan om bra och tidlös pop. Lyssna och njut.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011