pop

Strandels – Not my party

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Syskonduon Strandels är tillbaka med ännu en singel från kommande debutalbumet. Not my party är en ganska vemodig poplåt om obesvarad kärlek som är skriven av Tova och Sixten Strandell tillsammans med Johan Lindbrandt och Scott Effman.

Not my party handlar kort och gott om en kärleksaffär. Att man faller för någon och försöker att bli av med känslorna eftersom att den person man vill vara med är med någon annan. Det är ett så kallat förbjudet område. Så storyn i låten handlar om att man ”korsar gränsen” för att båda personerna dras till varandra, trots att man kanske inte borde.”

När duon förberedde sig inför arbetet med kommande albumet hittade de influenser från artister såsom John Mayer, Fleetwood Mac och The Cardigans, vilket definitivt kan antydas i den nya singeln. Med andra ord så är det frågan om bra och tidlös pop. Lyssna och njut.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
       
    Bli en pop-hjälte!
Genom Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik, så fler kan upptäckas i bloggen.
-Tack så mycket!

Become a Patron!

Vad Tyckte Du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.