Premiär i Being Blogged NY Sara Hjellström , Nirob Islam och Fredrik Danielson är trion bakom hyllade Södra Station . Förutom att ha tilldelats Ted Gärdestadstipendiet , har de även gjort musik för the Fooo Conspiracy och varit med och skrivit Mike Perrys superhit The Ocean .

Svensk Pop Apple Music

5000 Volt är Södra Stations debutsingel. Själva beskriver de sin musik som ”atmosfärisk pop på svenska, i en stockholmsk anda”. Vi kan inte annat än att hålla med och stämmer in i resten av hyllningskörerna. Södra Stations ljuva pop är ett måste att hålla koll på och jag kan lova dig att detta är inte sista gången du lyssnar på deras musik.

Vi är otroligt glada att vi får äran att premiära videon till 5000 volt . En video som är väldigt enkel men samtidigt förstärker hela atmosfären kring Södra station. Luta dig tillbaka och spana in början på något stort.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=LRoE_8JvktY&w=560&h=315]

Södra station @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Älskar att vara först med det senaste och har ett hjärta för djupa electrobeats. Är dålig på gammal musik och gled tonåren utan att fastna för varken Håkan eller Kent, det gör mig ledsen. Gillar dock svettiga dansgolv, hög puls och känslosamma rytmer.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011