Det är svårt att stå ut med klassiska jullåtar. Speciellt en såpass kär och använd låt som just Nu tändas tusen juleljus. Men jag måste säga att Fasica lyckats göra något nytta och spännande i arrangemanget av sin tolkning av jullåten när hon här släpper den som ett samarbete med barnrättsorganisationen Plan International. Låttexten har getts en varsam uppdatering för att ge ljuset en ny dimension – en symbol för omtanke, framtidstro och alla flickors rätt till utbildning. Intäkterna från låten går till Plan Internationals arbete för att fler flickor ska få gå i skolan. 

Popmuzik Popcast

“Jag brinner för jämställdhet och flickors rätt till utbildning – och ingen är gladare än jag om min version av Nu tändas tusen juleljus kan bidra till att fler flickor kan gå i skolan och ta makten över sina liv.”

De bästa jullåtarna hittar du i spellistan A Popmuzik Christmas .


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.