Efter att ha skrivit miljon-streamade låtar till andra artister, samt hyllade singlar under eget namn som Wild enough och Here with me samt EP:n In Hindsight är nu Elina tillbaka med den vackra pianoballaden Another round. En låt om att tänka tillbaka på tiden som en gång var och drunkna i nostalgi.

DOLBY ATMOS

Om singeln berättar Elina:

”Jag har faktiskt haft den här låten som ett utkast på min telefon i flera år, och den slutade slutligen som Another round. Den har alltid haft en något nostalgisk karaktär, som kretsar kring ett telefonsamtal till någon från det förflutna. Jag är personligen väldigt bra på att romantisera det förflutna. Jag antar att det är ett vanligt fenomen. Det är som att det finns en plats inom som innehåller alla minnen från tider du verkligen saknar. Tider där saker var ljusare och du var lyckligare, något som är likt en konstant påminnelse för dig själv – särskilt när du ifrågasätter saker i ditt liv eller går igenom en tuff tid. Innerst inne vet jag att jag inte skulle vilja återvända till dessa tider eller platser. Det är ändå en slags lyckobank för mig. Jag pratar inte specifikt om ung kärlek, utan mer alla typer av saker. Jag kommer aldrig någonsin att ha tillgång till denna drömliknande lyckliga plats, men jag kan stanna precis utanför och sitta där när jag behöver, ta upp lite av dess ljus.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011