Efter att ha debuterat med singeln Sympathy i slutet av sommaren är LOST här tillbaka med singeln Twentysomething. En lekfull soulig poplåt om att hamna i den där livskrisen. Vid 23-års ålder började hans flickvän vid den tiden att snacka om hus och barn vilket kändes som en börda mer än en vision. Så förhållandet dog med drömmen om ett hus, bil och unge.

DOLBY ATMOS

Istället blev det långa nätter med goda vänner och rött vin. Under en av de nätterna skrev LOST singeln Twentysomething tillsammans med Illian. Du hör det souliga resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011