Efter att ha debuterat med singeln Sympathy i slutet av sommaren är LOST här tillbaka med singeln Twentysomething. En lekfull soulig poplåt om att hamna i den där livskrisen. Vid 23-års ålder började hans flickvän vid den tiden att snacka om hus och barn vilket kändes som en börda mer än en vision. Så förhållandet dog med drömmen om ett hus, bil och unge.

Svensk Pop Apple Music

Istället blev det långa nätter med goda vänner och rött vin. Under en av de nätterna skrev LOST singeln Twentysomething tillsammans med Illian. Du hör det souliga resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011